wpe7f3af22.png
wp7386671c_0f.jpg
wpefaef5cb.png
wpefaef5cb.png

© Vincent Botella Power Yoga 06-16274392, info@vincentbotella.nl

 

wpaff01162.png
wp2a013ddc.png
wpff997a1c.png
wpdc4c1703.png
wp090b0765.png

Het doel van power yoga is zeker niet om leniger te worden, maar het creëren van flexibele kracht, stabiliteit en lichamelijke integratie (het lichaam als één geheel laten functioneren). Voor yoga heb je geen goeroe nodig, maar je eigen wijsheid, intuïtie en hart. Yoga gaat over het ontdekken van jouw essentiële en authentieke zelf.

wpf9de6622_0f.jpg Power yoga kun je zien als een vorm van globaal en allesomvat-tend trainen. Ze vomt de hele mens en omvat daarom kracht, flexibiliteit, stabilisering, uithoudings-vermogen, cardio (hart-longfunctie) en geestkracht binnen één sessie. Ze is effectief op diepere niveaus omdat ze je een nieuw bewustzijn van je lichaam geeft. Ze brengt adem en bewustzijn naar al je spieren en weefsels, en daarmee leg je werkelijk een verbinding tussen je lichaam en je geest. Het is alsof je al die tijd hebt lopen slaapwandelen naast je lichaam en power yoga je doet ontwaken voor de levende aanwezigheid van je lichaam, zodat je het kunt ontdekken als bron van innerlijk weten en transformatie.

 

wpb7e0f0ae_0f.jpg

 

De houdingen en oefeningen zijn ontworpen om elk stukje weerstand in je lichaam te onthullen en te openen. Emotionele spanningen leven in je spierstelsel. Je lichaam is een bewaarplaats voor onbewuste patronen van vasthouden die resulteren in een onbewuste lichamelijke en mentale houding. De sleutel om door weerstand heen te werken, is altijd een radicale overgave, een kalme vastberadenheid en toewijding aan loslaten!

 

Wat is Power Yoga?

Wat te doen bij stress?